CosmoSoft.ro - Imaginea ta online

Firma S.C COSMOSOFT ENES SRL va ofera inca din 2012 servicii de web design, realizare site-uri si promovare online.

Suntem o echipa gata oricand pentru un nou proiect. Acceptam orice provocare si facem totul numai din pasiune.

Profesionalismul, curajul si rabdarea ne reprezinta cel mai mult in realizarea unui proiect. Proiectele noastre sunt rezultatul dorintelor clientilor si experientei noastre in domeniu

Un web site profesional este uniunea dintre creativitate si tehnologie iar noi vi-l putem realiza

CosmoSoft este o agentie de web design

Scopul nostru este sa dezvoltam proiecte care sa reflecte perfect urmatoarele segmente: cine sunteti, ce faceti si ce doresc vizitatorii de la website-ul pe care dvs. il detineti. Etapa de creare este foarte complexa, primul pas fiind acela de a asculta care sunt cerintele dvs.
CosmoSoft.ro ofera solutii profesionale de web design, marketing online, realizare de site-uri, dezvoltare magazine online, proiectare si realizare de aplicatii web si portaluri tematice, optimizare pentru motoarele de cautare, social media advertising, mentenanta si suport tehnic

Servicii profesionale pentru afacerea ta.

Web design

Design-ul site-ului tau web face diferenta intre utilizatorii care raman si actioneaza si cei care pleaca, fara sa se uite inapoi. Vrei ca utilizatorii tai sa ramana? Echipa noastra de dezvoltatori te va ajuta sa faci o impresie buna, de fiecare data.

Creare si dezvoltare magazine online

Indiferent daca ai sau nu inca o afacere in mediul real, cu birouri, angajati sau magazin de desfacere, mediul online este locul in care iti poti creste cifra de afaceri sau iti poti pune in practica ideea pe care o ai.

SEO

In momentul de fata potentialul internetului este urias, iar numarul utilizatorilor de servicii si produse online continua sa creasca. Daca ai o afacere online trebuie sa stii ca internetul este plin de posibili clienti care cauta serviciile si produsele companiei tale prin intermediul motoarelor de cautare.

Aplicatii mobile

Aplicatia mobila, este un tip de aplicație software conceputa pentru a rula pe un dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphon sau un computer tableta. Aplicatiile mobile ofera in mod frecvent utilizatorilor servicii similare cu cele accesate pe PC-uri.

Echipamente IT

Stim ca achizitia, configurarea si administrarea unor echipamente IT nu este o sarcina usoara. Este esential sa faci alegerea potrivita conform nevoilor afacerii tale si sa poti avea control deplin asupra infrastructurii hardware, retelelor si programelor software folosite de angajatii tai.

Consultanta

Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii

Alege să-ți construim imaginea online începând de azi!